Trio Gode opplevelser
Om oss - Trio

Om oss

Trio Entreprenør AS ble stiftet i desember 2000 og er allerede en etablert og solid entreprenørforretning med rundt 60 medarbeidere.

Vi holder til på Åserud Industriområde i Solbergelva og har egne ansatte innenfor fagområdene administrasjon, prosjektledelse, tømrer- mur- og forskalingsarbeider. I tillegg har vi et nettverk av dyktige samarbeidspartnere og håndverkere som vi trekker inn etter behov og i forhold til prosjektenes størrelse.

Våre kunder er både offentlige og private byggherrer i tillegg til større totalentreprenører.  Vi utfører alle entrepriseformer fra totale prosjekter med alle faggrupper til større eller mindre underentrepriser for andre entreprenører innenfor betongfaget.

Vi er opptatt av å levere i henhold til avtale, med riktig kvalitet og etter avtalte økonomiske forutsetninger.  For oss er derav et godt samarbeid med både byggherre og underleverandører viktige forutsetninger for å lykkes med oppdraget. Gode rutiner, systemer og dyktige medarbeidere er andre suksessfaktorer.

Som den første entreprenøren i Nedre Eiker har vi fått sertifikat som Miljøfyrtårn! Sertifikatet viser vårt engasjement for miljøet og fokus på framtiden!

Les mer

 

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med.

Utvalgte partnere