Handlekurven

Om oss

Om oss

Vi er et par som hadde problemer med å finne et anneks som passet til det behovet vi hadde, og som samtidig oppfylte de estetiske kravene våre. Mange av de anneksene som finnes hos de store byggvarehusene er av diskutabel kvalitet. For å finne anneks som møtte alle våre krav, måtte vi til spesialbutikker og snekkere. Vi bestemte oss derfor for å gjøre det enkelt å kjøpe de beste anneksene på nettet. 

Våre anneks er lette å montere

For mange er det viktig å kunne sette sammen annekset selv, og da er det viktig at dette ikke er en for komplisert eller tidkrevende jobb. Våre anneks leveres i moduler, som enkelt settes sammen i henhold til tegningene som følger med. For større anneks tilbyr vi også kontakt med håndverkere som kan gjøre jobben for deg. Du kan være trygg på at våre anneks er trygge å bruke, og at de tåler de værforholdene som finnes i Norge. Det enten annekset skal være i en hage i byen, på landet, ved vannet eller på fjellet. Vi har kun anneks fra pålitelige produsenter, og konstruksjonene kan ikke rase sammen gitt at du følger instruksjonene.

Vi vil vite hva du mener

Ta gjerne kontakt med oss og fortell hva du synes om våre anneks. Det finnes mange produkter på det norske markedet, og vi vil velge dem som vi vet kundene våre setter pris på.