Om oss

Trio Entreprenør AS ble stiftet i 2000 og er allerede en etablert og solid entreprenørforretning. Vi holder til på Åserud Industriområde i Solbergelva og har profesjonelle medarbeidere med på laget. I tillegg har vi et nettverk av dyktige håndverkere vi trekker inn etter behov og i forhold til prosjektenes størrelse.

Våre kunder er både offentlige og private byggherrer og vi utfører hovedsakelig hoved- og totalentrepriser. Vi er spesialister på offentlige bygg, slik som skoler, barnehager, helseinstitusjoner o.l. Vi utfører også de fleste andre former for næringsbygg. Våre prosjekter innebærer utførelse av både nybygg, rehabilitering og ombygging. I tillegg har vi stor kapasitet på betongarbeider. Vi er opptatt av å levere i henhold til avtale og med riktig kvalitet. Vi vil behandle våre kunder på den måten vi selv ønsker å bli behandlet.

For oss er et godt samarbeid med både byggherre og underleverandører viktige forutsetninger for å lykkes med oppdraget. Gode rutiner, systemer og dyktige medarbeidere er andre suksessfaktorer.

Som den første entreprenøren i Nedre Eiker har vi fått sertifikat som Miljøfyrtårn! Sertifikatet viser vårt engasjement for miljøet og fokus på framtiden!
Les mer

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med. Se vår kredittverdighet fra en av verdens største/landets største kredittopplysningsbyrå.

Bisnode Credit, landets største
kredittopplysningsbyrå går god for oss.
Les mer om Bisnode kredittvudering her.